fbpx

Klantenservice

Betalen

iDEAL

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot? Dan kunt u zonder speciale software gebruik maken van iDEAL, de makkelijkste en veiligste manier van betalen op internet.

Overboeking

Wanneer u kiest voor de betaalmethode overboeking, verwijzen wij u direct en automatisch door naar ons betaalscherm. Op dit scherm ziet u alle informatie die nodig is voor het betalen van de order.

Creditcard

Klikpvc.nl accepteert ook betalingen met creditcards als Mastercard en Visa. Betalingen verlopen uiteraard veilig via een beveiligde SSL server. Zodra we de creditcardgegevens gecontroleerd hebben gaan we aan de slag met de bestelling en laten we z.s.m. weten wanneer levering gaat plaatsvinden.

Afhalen

Bij Klikpvc.nl kunt u uw bestelling komen afhalen in Borne (Stationsstraat 8) of laten bezorgen. Kiest u voor de optie afhalen dan zullen wij na het plaatsen van uw bestelling zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een ophaalmoment.

Bezorgen

Bezorgkosten voor Nederland (m.u.v. Waddeneilanden)

Onze bezorgkosten binnen Nederland bedragen € 24,95 per bestelling. Uitgezonderd de Waddeneilanden. Voor de tarieven voor de Waddeneilanden kunt u contact met ons opnemen. De bestellingen worden vaak per palletvracht of in meerdere pakketten bij u afgeleverd. Bestellingen worden tot aan de voordeur (eerste drempel) geleverd. Wij hebben de afspraak met onze transporteurs dat zij niet tot in huis leveren. Een palletwagen kan schade veroorzaken aan drempels c.q. dorpels. De transporteur kan niet met haar palletwagen over grind- en zandpaden naar de eerste drempel. De weg naar de eerste drempel dient hard en vlak te zijn voor een palletwagen. Een transporteur mag te allen tijde de situatie van begaanbaarheid met palletwagen zelf inschatten.

Bezorgkosten voor buitenland

Voor de bezorgkosten in het buitenland dient u eerst contact met ons op te nemen.

Afleverdatum

Na het afronden van uw bestelling nemen wij binnen 2 werkdagen contact met u op voor de bezorging. De afleverdatum en het tijdstip stemmen wij dan samen met u af.

Snel geleverd

Meestal wordt uw vloer binnen 14 dagen afgeleverd. Wanneer producten niet op voorraad zijn proberen wij binnen de wettelijke termijn van 30 dagen aan u te leveren. Alle leveringen zijn drempel leveringen en worden tot aan de eerste drempel afgeleverd. Voor een flat, appartement of bedrijfsverzamelgebouw geldt de (hoofd)ingang als eerste drempel. Indien u wenst dat uw bestelling ook binnen of op een verdieping wordt gezet is dit eventueel mogelijk met ons eigen vervoer, wel tegen een  meerprijs. Hiervoor dient u wel altijd eerst contact met ons op te nemen.

Vervoer

Alle fabrieken en groothandels werken met verschillende vervoerders, welke op verzoek ook op particuliere adressen bezorgen. Indien u kiest voor ons eigen vervoer dan komen wij met onze eigen bussen de materialen bezorgen en heeft u tevens de mogelijkheid tot bezorging in huis. Hiervoor dient u wel altijd eerst contact met ons op te nemen.

Ruilen en retourneren

Bij Klikpvc.nl kunt u producten binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Bent u niet tevreden met uw keuze? Dan kunt u deze ruilen of retourneren. Het is wel van belang dat het product compleet is, een volle verpakking betreft en in de oorspronkelijke verpakking zit. Het product mag enkel door u geïnspecteerd zijn zoals u dat ook in de winkel zou mogen doen.

Als u na het leggen van uw vloer ontdekt dat u te veel pakken besteld heeft, dan nemen wij de overgebleven verpakkingen niet terug. Het is niet toegestaan om reeds gelegde vloerdelen binnen 14 dagen te demonteren en alsnog te retourneren.

De volgende artikelen kunnen niet geruild en/of geretourneerd worden:

  1. Geopende verbruiksartikelen.
  2. Artikelen die beschadigd of incompleet zijn.
  3. Incomplete verpakkingen (bijv. enkele vloerstroken).

 

Volg de volgende stappen om het ruilen of retourneren zo effectief mogelijk te laten verlopen.

  1. Download hier het retourformulier en stuur deze naar info@oudeluttikhuis.nl
  2. Na ontvangst van het retourformulier krijgt u van ons binnen 48 uur instructies voor uw retourzending, mits het retourformulier door u volledig is ingevuld. Ook nemen wij altijd telefonisch contact met u op voor een goede afhandeling van uw retour(en). In goed overleg plannen we dan samen een ophaalmoment.
  3. Na ontvangst van uw retourzending ontvangt u van ons een bevestiging.
  4. Het eventuele terug te betalen bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw rekening

De kosten voor het ruilen of retourneren zijn voor u (€ 24,95 per bestelling). Alleen wanneer wij iets fout hebben verwerkt of gedaan, zijn de kosten voor ons. In beide gevallen proberen wij u altijd zo goed en snel mogelijk te helpen.

Prijzen en foutieve informatie

De inhoud van deze website is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Klikpvc.nl kan echter niet garanderen dat alle informatie op de website te allen tijde juist en volledig is. Alle prijzen en overige informatie op de website zijn onder voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten.

Suggesties en klachten

Bij Klikpvc.nl willen we het beste voor onze klanten. Mocht u helaas een mindere ervaring hebben met onze dienstverlening of problemen ervaren met een product van ons, dan horen wij dat uiteraard graag. Klikpvc.nl neemt de klacht van u op en gebruikt deze voor het verbeteren van haar dienstverlening.

Voor suggesties en klachten willen wij u vragen om dit middels het contactformulier aan ons door te geven.