Vivafloors

Filter producten Zichtbaar 27 resultaten
Collectie
Soort
Prijs
Kleur
Merk
Lengte (m)
Breedte (m)
Slijtlaag

Vivafloors bij Klik PVC

In korte tijd heeft Vivafloors zich ontwikkeld tot een van de grootste PVC merken in Nederland. Niet zo gek, want het merk weet kwaliteit, duurzaamheid en prijs vriendelijkheid uitstekend met elkaar te combineren. Daarom zijn we er trots op dat we dit mooie merk verkopen in onze webshop. Hieronder leest u meer over Vivafloors.

 

Meer over het merk Vivafloors

Het Twentse Vivafloors is opgericht in 2010 en sindsdien uitgegroeid tot een van de grotere A-merken van Nederland. Het bedrijf verkoopt vloeren van hoogwaardig PVC die allemaal het Indoor Air Comfort Gold certificaat hebben, ftalaat-vrij zijn en 100% gerecycled kunnen worden. Vivafloors biedt vloeren in de stijlen: industrieel, modern, klassiek en landelijk. 

Volgens Vivafloors zegt een vloer alles over wie iemand is, waar iemand van houdt en wat iemands woonsituatie is. Daarom stelt Vivafloors zich als doel om een vloer te maken die echt past bij wie u bent. Bovendien biedt Vivafloors altijd 25 jaar garantie op haar vloeren.

 

De kwaliteit van Vivafloors

Vivafloors streeft er altijd naar om de ideale balans tussen kwaliteit, levensduur, het gemak van onderhoud, kosten en duurzaamheid te waarborgen. Vivafloors vloeren zijn dan ook ftalaat-vrij en beschikken over het Indoor Air Comfort Gold certificaat. Mede daardoor behoort Vivafloors tot een van de grootste PVC merken van Nederland.

 

Veelzijdige PVC vloeren van Vivafloors

Eigenlijk is er geen reden om niet te kiezen voor PVC, en zeker niet als deze van Vivafloorse makelij is. PVC vloeren van Vivafloors zijn veelzijdig en authentiek. Bovendien gaan ze jaren met u mee dankzij hun robuustheid. Ook zijn ze niet van echt (hout, natuursteen of beton) te onderscheiden en zijn ze kind-, huisdier- en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast kunnen ze gecombineerd worden met vloerverwarming en zijn ze volledig, onbeperkt recyclebaar. 

Een prachtige vloer van Vivafloors is bijvoorbeeld de Oak 6810 Houtlook Klik PVC vloer, met prachtige noesten, een extra matte afwerking en een zeer realistische print.