Quick-step

COREtec vloeren bij Klik PVC

COREtec is onmisbaar binnen ons assortiment. Het merk levert PVC vloeren van topkwaliteit voor elke stijl. Bekende collecties van COREtec zijn o.a. The Naturals, The Authentics en The Essentials. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel: een van de vele redenen waarom wij groot fan zijn!

Over COREtec

COREtec is een grote speler op het gebied van vloeren. Het merk verkoopt sinds 2001 PVC (klik)vloeren met groot succes. In 2016 werd COREtec onderdeel van Shaw Floors, een van de grootste tapijtfabrikanten wereldwijd. De ultieme missie van COREtec is om authentieke, innovatieve en (h)eerlijke vloeren te ontwikkelen voor het dagelijks leven.


Binnen COREtec staan drie kernwaarden centraal:

  • Een vloer voor elke stijl: COREtec gelooft in een breed assortiment met voor elk wat wils. Natuurlijke dessins en innovatie vormen de basis voor elke vloer.
  • Gemaakt voor het echte leven: COREtec vloeren zijn waterdicht, kindveilig en huisdiervriendelijk. En dankzij de beschermende slijtlaag blijft uw COREtec vloer uw hele leven lang er goed uitzien. 
  • Ontworpen voor eenvoud: het kliksysteem maakt het heel gemakkelijk om uw COREtec vloer te installeren. 


De voordelen van een COREtec vloer

COREtec vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo zijn COREtec vloeren 100% waterdicht, huisdiervriendelijk en kindveilig. Bovendien kunt u een COREtec vloer in elke gewenste ruimte leggen – van badkamer tot keuken. COREtec vloeren zullen namelijk niet vervormen of kromtrekken. 

Daarnaast zijn COREtec vloeren uit verschillende lagen opgebouwd, waardoor er een hoge mate van stabiliteit is. Een ondervloer is dan ook niet noodzakelijk. Dankzij de toplagen is een COREtec vloer watervast en zeer gemakkelijk te reinigen. Tot slot zijn COREtec vloeren zeer geluiddempend dankzij het natuurlijke isolatiemateriaal. Bijkomend voordeel is dat de warmte daardoor goed wordt vastgehouden. Wel zo duurzaam!

COREtec PVC vloeren

COREtec staat bekend om haar PVC vloeren van de hoogste kwaliteit. Ze worden gemaakt van bamboo, gebrande kalk, gerecycled hout en eersteklas kwaliteit PVC. COREtec PVC vloeren zijn zeer stabiel, eenvoudig te plaatsen, gemakkelijk te reinigen en hebben een hoge krasweerstand. Bovendien zijn ze geluiddempend en is er dankzij de onderlaag van kurk geen ondervloer nodig. Ook kan een COREtec PVC vloer goed gecombineerd worden met vloerverwarming. 

COREtec heeft verschillende collecties PVC vloeren ontwikkeld, zoals de Naturals, Authentics en Essentials collectie.


COREtec Naturals Collectie

COREtec naturals PVC vloeren zijn makkelijk te leggen. De vloer is niet gevoelig voor warmte en luchtvochtigheid. Doordat de onderlaag van kurk is, maakt dit de vloer geluiddempend en er is meestal geen ondervloer nodig. Bijkomend voordeel is dat de COREtec Naturals vloer kras- en waterbestendig is. Een mooi voorbeeld uit de Naturals Collectie is de COREtec Naturals Forest klik PVC vloer.

COREtec Authentics Collectie

De Authentics vloeren van COREtec geven een warme en natuurlijke uitstraling aan uw woning. Dit komt door de natuurlijke schoonheid en voelbare houtstructuur van de vloeren uit deze collectie. Bovendien is de Authentics collectie duurzaam in productie en in gebruik. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de COREtec Authentics Herringbone Nimbus klik PVC vloer.


COREtec Essentials Collectie

De Essentials van COREtec is een klasse apart. De vloeren zijn zeer geluiddempend en dus muisstil, wat ideaal is voor bijvoorbeeld een appartement met buren aan verschillende kanten. Uiteraard zijn de Essentials vloeren ook eenvoudig te leggen. Een voorbeeld van een vloer uit de Essentials collectie is de COREtec Essentials Texas Oak klik PVC vloer.


COREtec visgraat vloeren

Uiteraard heeft COREtec ook de mooiste visgraat vloeren in haar collectie. Een visgraat vloer geeft net een beetje extra sfeer aan uw woning. Als u het patroon in de lengte van de kamer legt, lijkt de ruimte ook nog eens groter. 


COREtec en duurzaamheid

Dankzij de unieke samenstelling van COREtec vloeren passen ze zeer goed binnen de duurzame ontwikkelingen van deze tijd. Veel gebruikte materialen van COREtec zijn gerecycled hout, bamboe en kalksteen. Daarnaast is de onderlaag van elke plank gemaakt van kurk: dit zorgt voor natuurlijke isolatie en het absorberen van geluid en warmte. 


COREtec vloer leggen

Dankzij het eenvoudige kliksysteem van COREtec vloeren legt u deze moeiteloos zelf. Bent u op zoek naar een mooie COREtec vloer voor uw woning? Bekijk onze volledige COREtec collectie hier!