fbpx

Floorify

Floorify PVC vloeren

Bent u op zoek naar een warme, tijdloze PVC vloer die uitstekend toepasbaar is in elke woonruimte? Of bent u juist op zoek naar een vloer met een moderne betonuitstraling? Dan zijn de vloeren van Floorify precies wat u zoekt! Bij Oude Luttikhuis bieden wij keuze uit een zeer uitgebreide collectie vloeren van Floorify!

 

Waarom kiezen voor de pvc vloeren van Floorify?

Naast bovenstaande kenmerken staan de vloeren van Floorify bekend om de volgende producteigenschappen:

 

Sterk

De pvc vloeren van Floorify zijn geproduceerd met een speciale toplaag. Hierdoor zijn ze volledig kras-, stoot- en vlekbestendig. Net als parket en laminaat zijn de pvc vloeren ontzettend sterk en stabiel en zetten ze nauwelijks uit.

 

Watervast

Alle pvc vloeren van Floorify zijn volledig waterbestendig. Doordat de materialen geen houtvezels bevatten (in tegenstelling tot parket en laminaat), wellen deze pvc vloeren niet op als er water op valt. Mede dankzij deze eigenschap zijn de vloeren geschikt voor vrijwel iedere ruimte in je woning, van woonkamer tot keuken en badkamer.

 

Comfortabel

Met Floorify pvc vloeren hoef je nooit meer koude voeten te hebben! De vloeren zijn speciaal ontwikkeld met een comfortabele ondervloer, waardoor het loopvlak zacht aanvoelt en de vloer ook nog eens volledig geluidsabsorberend is. In vergelijking met laminaat, zijn deze vloeren muisstil.

 

Alle eigenschappen op een rij:
  • Natuurgetrouwe uitstraling: Warme kleuren,  authentieke naden en een bijzonder realistisch reliëf geven je Floorify vloer een prachtige natuurlijke look & feel.
  • Watervast voor ultiem gebruiksgemak. De Floorify vloeren kunnen in alle ruimten in huis geïnstalleerd worden!
  • Geluidloos, comfortabel en warm aan de voeten.
  • Zeer eenvoudig in onderhoud.
  • Hoge stoot-, vlek- en krasbestendigheid.
  • Eenvoudig installeren: gewoon leggen, klikken en klaar!
  • Minimale dikte is perfect voor renovaties & vloerverwarming.

 

Wilt u een item eerst in het echt zien? Vraag een gratis staal aan en wij sturen hem naar u op, zonder verzendkosten. Bent u benieuwd welke pvc vloer het beste bij u past of heeft u meer vragen over de collecties van Floorify? Onze stylisten en vakmensen staan u graag te woord in onze showrooms of telefonisch. Met onze jarenlange ervaring willen we u zo goed mogelijk op weg helpen!

Zie ons Floorify assortiment