Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Douwes Dekker

Douwes Dekker vloeren bij Klik PVC

Douwes Dekker behoort uiteraard tot ons assortiment. De vloeren van Douwes Dekker zijn van hoge kwaliteit en worden gekenmerkt door een sterk karakter. Hieronder leest u meer over dit krachtige merk.

 

Over het merk Douwes Dekker

Douwes Dekker staat voor karakter in huis. Met collectienamen als ‘Krachtig’, ‘Spontaan’, ‘Ambitieus’ en ‘Trots’ weet u dat u goed zit. Zo bevat de Krachtig Collectie robuuste XL laminaat planken die krasvast en 100% waterresistent zijn, terwijl de vloeren van de Spontaan Collectie vooral gemaakt zijn met het oog op eenvoudig en snel reinigen.

 

De voordelen van Douwes Dekker

Wie kiest voor een vloer van Douwes Dekker, kiest voor karakter. Zowel de laminaat als PVC collecties blinken uit in onderhoudsvriendelijkheid. Ook zijn ze dankzij de speciale afwerklagen uitstekend bestand tegen (lichte) krassen en vlekken. Ideaal dus als u kinderen en/of huisdieren heeft. Tot slot maken stof en los vuil geen kans dankzij het egale oppervlak van de vloeren. 

 

PVC vloeren van Douwes Dekker

Douwes Dekker heeft een uitgebreide PVC vloeren collectie met uiteenlopende decors. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtdessins, steendessins en betondessins. De riante PVC planken van Douwes Dekker hebben een 0.55 mm dikke slijtlaag en zijn bijzonder sterk. Daarnaast zijn de PVC vloeren verkrijgbaar in verschillende hippe patronen zoals een visgraat of Hongaarse punt. Bovendien zijn deze vloeren watervast en daarom geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer en keuken. Ook niet onbelangrijk: de Douwes Dekker PVC vloeren lopen heerlijk en hebben een voortreffelijke geluiddemping. Dat vinden de onderburen vast ook fijn! 

 

Een van onze best verkochte Douwes Dekker PVC vloeren is de Brede Visgraat Boterkoek Klik PVC vloer. Deze licht bruine vloer met levendig visgraat patroon is werkelijk een lust voor het oog!  

 

Laminaat vloeren van Douwes Dekker

Laminaat is al tientallen jaren niet meer weg te denken uit onze woningen. Laminaat bestaat voor een groot deel uit hout en voor een deel uit kunststof. De combinatie hiervan maakt laminaatplanken stevig en tegelijkertijd natuurlijk. Het laminaat van Douwes Dekker wordt geïmpregneerd met kunsthars en wordt altijd, middels een kliksysteem, ‘zwevend’ gelegd. Het laminaat is in combinatie met een goede ondervloer ook nog eens geluidsarm. Tot slot zijn de laminaatvloeren gemakkelijk schoon te maken, extreem slijtvast en goed bestand tegen krassen. 

Wilt u graag een laminaatvloer van Douwes Dekker met uniek design in uw woning leggen? Bekijkt u dan eens onze Douwes Dekker Laminaat Betonlook vloer. Deze vloer is beschikbaar in lichtgrijze en donkergrijze uitvoering en past perfect in een modern interieur.