Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Belakos

Belakos vloeren bij Klik PVC

Gelasta is een prachtig merk dat haar vloeren rechtstreeks importeert uit Azië. Ze verkoopt vloeren van tapijt, vinyl, laminaat en PVC. Bij Klik PVC verkopen we met veel plezier Gelasta PVC vloeren. Hieronder leest u waarom! 

 

Meer over het merk Gelasta

Gelasta, een familiebedrijf uit Genemuiden, is al meer dan veertig jaar aanbieder van trendy, innovatieve en betaalbare vloeren gemaakt van tapijt, vinyl, laminaat en PVC. Het merk reist er zelfs de wereld voor over, om zo de mooiste vloeren te kunnen ontwikkelen in samenwerking met de fabrikanten. Het motto van Gelasta is: voor iedere ruimte de beste vloer vinden. 

 

Gelasta werkt samen met gerenommeerde fabrikanten die vloeren van de hoogste kwaliteit leveren op basis van de nieuwste trends en de modernste productietechnieken. Ook hanteert Gelasta een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voor al haar producten. 

 

Gelasta PVC vloeren

Gelasta importeert haar PVC vloeren rechtstreeks uit Azië. Zo garandeert ze een bijzondere collectie én een commercieel aantrekkelijke collectie. De PVC vloeren van Gelasta zijn verkrijgbaar in Dryback uitvoering of Rigid Click uitvoering. Bij het Dryback systeem wordt de PVC vloer verlijmd, terwijl de PVC vloer bij het Rigid Click systeem in elkaar geklikt wordt. 

 

Welke uitvoering u ook kiest, de PVC vloeren van Gelasta zijn duurzaam, oersterk, muisstil en onderhoudsvriendelijk. Bovendien passen de vloeren van Gelasta bij vrijwel elk interieur en combineren ze goed met vloerverwarming. 

 

Bent u op zoek naar een PVC vloer die niet te onderscheiden is van een echte houten vloer? Kijkt u dan eens naar de Gelasta Callisto Visgraat Verlijmd PVC vloer in Natural Oak kleur. Deze vloer is werkelijk een lust voor het oog! Wilt u liever een klik PVC vloeren van Gelasta? Kijkt u eens naar de Gelasta Rigid Core XL Klik PVC vloer in natuurlijke houtlook