Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Ambiant

Ambiant vloeren bij Klik PVC

Ambiant mag niet ontbreken in ons assortiment. Dit veelzijdige merk steekt veel energie in het duurzaam en verantwoord produceren van haar vloeren, waardoor dit merk volledig aansluit bij de behoefte aan duurzame ontwikkelingen van deze tijd.

 

Meer over Ambiant 

Ambiant is een populair vloeren- en tapijtenmerk van het moederbedrijf Cotap. Cotap is een groothandel in vloerbedekking sinds 1940. Ambiant heeft een ruim assortiment aan verschillende vloeren, van tapijt en vinyl en van laminaat tot PVC. Elke vloer wordt gemaakt op basis van ‘value for money’: met de aankoop van een Ambiant vloer bent u dus verzekerd van waar voor uw geld. Bovendien heeft iedere vloer unieke eigenschappen en voorziet zij elke ruimte van de juiste ambiance.

 

Voordelen van Ambiant vloeren

Ambiant is een veelzijdig merk als het gaat om vloeren. Zo beschikt Ambiant over een ijzersterke laminaat collectie, een innovatieve PVC collectie, een uitgebreide vinyl collectie, een toonaangevende tapijtcollectie en prachtige accessoires en plinten. Bij Ambiant is aan keus dus geen gebrek. Bovendien staan de kernwaarden betrouwbaarheid en eerlijkheid centraal bij Ambiant, waardoor u gegarandeerd bent van de beste koop. Tot slot is een Ambiant vloer ook nog eens goed voor de wereld, want zowel mens als milieu staan centraal bij de productie van Ambiant vloeren.

 

Ambiant Spigato Collectie: visgraat vloeren

Wie Ambiant zegt, zegt Spigato. De Ambiant Spigato collectie is misschien wel hét paradepaardje van Ambiant. Deze visgraatcollectie (spigato is Italiaans voor visgraat) bevat een ruime variatie aan kleuren en designs, zodat er voor elk wat wils is. De Ambiant Spigato collectie is vriendelijk geprijsd en past bij vrijwel elk interieur. Zie bijvoorbeeld de Amiant Spigato Warm Brown klik PVC visgraat vloer, een lust voor het oog!

 

Ambiant Laminaat

Aangezien Ambiant duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, houdt ze er bij de productie van laminaatvloeren rekening mee om zoveel mogelijk resthout te gebruiken. Dit hout zou normaal gesproken weggegooid worden en krijgt dankzij Ambiant een tweede leven. Dit heeft als bijkomend voordeel dat er geen extra koolstofdioxide in de lucht komt, wat een bijdrage levert aan het terugdringen van het opwarmen van de aarde. Bovendien voldoet de volledige Ambiant collectie aan de hoge eisen die gesteld worden door Europese Unie. U bent dus verzekerd van hoogwaardig laminaat dat uw veiligheid, gezondheid en goede luchtkwaliteit waarborgt. Tot slot komt de laminaat collectie van Ambiant uit Europa en legt het dus minder kilometers af dan merken die uit andere werelddelen importeren. 

Bent u benieuwd naar een laminaat vloer van Ambiant? Ontdek dan bijvoorbeeld de Ambiant Superb Licht Eiken laminaat vloer!

 

 

Ambiant PVC vloeren

PVC staat bekend om haar veerkracht, robuustheid en duurzaamheid. Een PVC vloer van Ambiant vormt daar geen uitzondering op. Ambiant gebruikt uitsluitend biologische weekmakers (in plaats van ftalaten) die volledig afbreekbaar zijn en geen schade aanrichten aan de natuur of aan uw gezondheid. Het is een zeer goede keus dus. 

Wilt u graag een verlijmde PVC vloer van Ambiant? Bekijkt u dan de Ambiant Robusto Natural Oak vloer. Als u liever een klik systeem heeft, dan is de Ambiant Avanto Beige klik PVC vloer een fantastische keuze.